Aanmelden

 
Middels onderstaande link komt u op ons patiëntenportaal. Daar kunt u al uw gegevens invullen en door onderaan de pagina op inschrijven te klikken maakt u uw aanmelding definitief. U ontvangt direct een bevestigingsmail waarin u wordt gevraagd uw emailadres te valideren. Wij streven er naar om binnen vier werkdagen contact met u op te nemen voor het maken van een intakegesprek.

Patiëntenportaal

Vivamente heeft in 2022 een contract met de volgende zorgverzekeraars: ASR/Ditzo, CZ, DSW, ENO, Menzis, ONVZ, VGZ, Zilveren Kruis Achmea, Zorg en Zekerheid. Wij dienen de declaratie rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar, indien er sprake is van verzekerde GB GGZ-zorg. Voor andere zorg ontvangt u zelf een rekening. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u deze wellicht indienen bij uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw polis.

Voor 2022 hebben wij geen contract met Caresq. U bent van harte welkom om zich aan te melden bij onze praktijk, afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u een vergoeding aanvragen. Voor een naturapolis krijgt u tussen 70% en 80% vergoed, met een restitutiepolis 100%. Om na te gaan of de psychologische behandeling vergoed kan worden en voor welk percentage kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de behandeling zelf te betalen.

 

Wachttijden:
Intake + behandeling : 14 weken

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).


- Bijgewerkt op 12.05.2022 -
Vivamente © 2022 Vivaldistraat 75| 2162 AB Lisse | Telefoon: 0252 - 250655 | info@vivamente.nl