Ik ben Jeantine Harthoorn, gehuwd en moeder van twee dochters en een zoon. Van oorsprong ben ik academisch geschoold tot GZ-psycholoog en ik werk al jaren met veel plezier binnen de GB-GGZ met zowel volwassenen, kinderen en jongeren.

Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met de Luisterkindmethode® . Deze is ontwikkeld door Diana Hendriks en inmiddels zijn er meer dan 600 Luisterkindwerkers opgeleid. Eind april 2020 heb ik zelf ook mijn diploma behaald en mag ik mezelf ook Luisterkindwerker noemen!

De Luisterkindmethode® is een energetische werkwijze, waarbij een Luisterkindwerker op zielsniveau in contact gaat met een volwassene of kind. Tijdens deze zogenoemde afstemming, luister ik naar wat jij of je kind te vertellen heeft, in de energie.

Ik stem af op een diepere laag en haal in dit gesprek mogelijke antwoorden, oplossingen, handvatten, inzichten en aandachtsgebieden naar boven en die ter sprake komen. De meeste vragen kunnen direct worden beantwoord, soms heeft een vraag wat tijd nodig.

Welke vragen kunnen er zoal gesteld worden? Zaken waar je je zorgen over maakt, waar je blokkades merkt of als je niet weet hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Ook wat betreft je kind kan je vragen hebben over zijn/haar sociaal-emotionele ontwikkeling, zorgen over school of anderszins.

Vanuit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ik via een Luisterkind-afstemming al veel mooie stappen heb kunnen maken, omdat ik nieuwe inzichten kreeg, handvatten aangereikt kreeg en ik een bepaald proces in mocht gaan wat persoonlijke groei tot gevolg had. Het heeft mijn leven verrijkt.

Je kan voor jezelf een afstemming aanvragen, maar ook voor je kind. Als je kind 10 jaar of ouder is, dan moet hij/ zij op de hoogte zijn van de aanvraag en het er ook mee eens zijn. Jij of je kind hoeven nergens naartoe, alles gebeurt op afstand. Je kan dus gewoon thuis blijven, je hoeft er niet speciaal voor op pad. De afstemming zal in schrijven naar je gemaild worden, binnen twee weken na je aanvraag.

In de bijlagen tref je nadere informatie, welke van belang is om door te lezen alvorens je een Luisterkind-afstemming aanvraagt voor jezelf of je kind.
 


Vivamente © 2018 Oranjelaan 96-B-3 | 2161 KH Lisse | Telefoon: 0252 - 250655 | info@vivamente.nl