Individueel


Wanneer je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling kan een psycholoog een goede gesprekspartner zijn. Reflecteren op je huidige leven en manier van doen, helder krijgen wat je mist en onderzoeken hoe je meer bezieling kunt ervaren in je werk of privéleven, zijn aspecten die in een coachingstraject aan bod komen.
 
Er zijn tal van vragen die de aanleiding kunnen zijn om een coachingstraject te starten. Daarbij is het vergroten van inzicht een belangrijke stap, maar ook hoe je dit inzicht kunt vertalen naar een daadwerkelijke verandering in je leven.

Veel voorkomende coachingsvragen hebben te maken met werk, de balans tussen in- en ontspanning, het vergroten van je zelfvertrouwen en eigenwaarde, het vergroten van assertiviteit, omgaan met stress, het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en het onderzoeken en ontwikkelen van je talenten.

Een coachingstraject is minder intensief en minder 'probleemgericht' dan therapie. Hoe het coachingstraject eruit ziet hangt sterk af van jouw vraag en wensen. Een ding is zeker, het helpt je  zicht krijgen op jouw potentieel en het versterken van je persoonlijke ontwikkeling.

 


 
Vivamente © 2018 Oranjelaan 96-B-3 | 2161 KH Lisse | Telefoon: 0252 - 250655 | info@vivamente.nl