Girl Empowerment groepscoaching


Soms voel je je onzeker over wie je zelf bent en hoe anderen je zien. Je wilt bijvoorbeeld graag aardig gevonden worden door anderen en probeert je daardoor te gedragen naar de verwachtingen van je omgeving. Dan is het soms moeilijk je te realiseren wat je zelf eigenlijk allemaal denkt, voelt en wilt.

Heb jij er ook last van dat je jezelf minder leuk vindt dan anderen? Heb je vaak het gevoel dat je dingen niet goed aanpakt? Weet je niet precies hoe je andere mensen kan vertellen wat jij wél wilt en wat je niet wilt? Vind je het lastig om problemen op te lossen waar je tegenaan loopt met vriendinnen, jongens of familie?

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Je bent niet de enige!! Veel meiden gaan een periode door waarin dit gevoel hen belemmert in het dagelijks leven.
Wil jij ontdekken wat je wél kan, waar jij wél goed in bent en wat er wél leuk is aan jou? Meld je dan aan bij onze Girl Empowermentgroep!!


Hoe gaat dit allemaal in z’n werk?

Groepscoaching is een manier om zowel met elkaar als van elkaar te leren over jezelf en over jezelf in relatie met je omgeving. In de bijeenkomsten behandelen we verschillende thema’s. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan zelfbeeld, gedachten, gevoelens, sociale vaardigheden, voor jezelf opkomen en grenzen stellen. Tijdens de bijeenkomsten zullen we individueel en gezamenlijk oefeningen doen, waardoor je jezelf beter leert kennen en je steviger in je eigen schoenen komt te staan.

Natuurlijk vinden de anderen het net zo spannend als jij om zich aan te melden bij een groep waar je niemand kent. Het creëren van een goede sfeer in de groep en het waarborgen van een veilige en vertrouwde omgeving is onze hoogste prioriteit. Aan jou willen we vragen met een positieve houding deel te nemen aan deze groep.

Praktische informatie
  • De groepscoaching is een 10- wekelijks programma. Geruime tijd na afronding van het programma vindt er nog een follow-up bijeenkomst plaats.
    De bijeenkomsten duren 1,5 uur. De groep bestaat uit ongeveer 8 deelnemers en er zijn groepen voor de leeftijdscategorieën 13 t/m 16 jaar en 17 t/m 22 jaar.
  • Kosten voor deelname aan het programma worden deels vergoed als psychologische hulpverlening binnen de GB-GGZ vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar.
  • Aanmelding:
    Wanneer jij je wilt aanmelden kun je een mailtje sturen naar info@vivamente.nl onder vermelding van je naam, je geboortedatum en je telefoonnummer. Vervolgens word je door ons gebeld en maken we een afspraak voor een individuele intake. Hierbij staat kennismaking centraal en bekijken we of de Girl Empowerment de juiste groep voor jou is.
  • Bij voldoende aanmeldingen gaat de groep van start. Voor de exacte startdatum kun je een mailtje sturen naar info@vivamente.nl.
  • Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Michaela Brouwer via de mail info@vivamente.nl of telefonisch op nummer 0252 - 250655.
 
Vivamente © 2022 Vivaldistraat 75| 2162 AB Lisse | Telefoon: 0252 - 250655 | info@vivamente.nl